Flaggstenger i glassfiber

For deg som behøver nye flaggstenger og bor i Oslo, Akershus eller Buskerud er det bare å ta kontakt med oss på Norsk Forankring AS. Vi har alt du behøver til utearealet og ved å samarbeide med gode leverandører kan vi tilby produkter - herunder flaggstenger - av høy kvalitet.

Hos oss kan du kjøpe flaggstenger i glassfiber. Du kan selv velge om du ønsker innvendig eller utvendig line. Alle flaggstenger kommer komplett med line, kule som er farget i gull og bakkefeste. Dersom det er ønskelig kan våre flaggstenger forankres i eksisterende fundament. Våre flaggstenger kommer i tre forskjellige lengder: Seks, ni og tolv meter.


I tillegg til flaggstenger kan vi også tilby norske flagg og vimpler, samt at vi kan spesialprodusere flagg og reklameflagg. Vi har også en rekke andre produkter til uteområdet, blant annet kan vi tilby utegrill, sykkelskur, løsninger for sykkelparkering, krakker og benker, askebeger og søppelkasser.


Ferdig monterte flaggstenger

Om du velger å kjøpe flaggstenger hos Norsk Forankring AS sørger vi for å levere den og montere den ferdig med flagg eller vimpel. Alle våre produkter holder høy kvalitet og har en lang levetid. Benytt muligheten i dag og sørg for at flagget vil vaie høyt ved neste høytidsdag ved å bestille flaggstenger fra oss.


Om du ønsker mer informasjon om flaggstenger, flagg eller vimpler i Oslo, Akershus eller Buskerud, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.