Sykkelskur og sykkelbod - Mange løsninger

Vi har levert flest sykkelskur / sykkelbod i Oslo, Akershus og Buskerud, men vi har også utført oppdrag i hele Sør-Norge og opp kysten til Nord-Trøndelag. Ved å samarbeide med noen av de beste leverandørene på markedet kan vi levere en rekke varianter av sykkelskur / sykkelbod som alle holder en meget høy kvalitet.


Et sykkelskur sørger for at sykkelen holder seg tørr slik at man unngår rustproblemer og mer vedlikeholdsarbeid. Under menypunktet sykkelskur kan du selv se de forskjellige variantene vi har. Noen av våre sykkelskur er frittstående mens andre festes til vegg. Du kan alltid være sikker på at våre produkter holder høy kvalitet og er trygge i bruk.


I tillegg til sykkelskur og sykkelbod har vi også en rekke avfallsskur av høy kvalitet som sikrer at avfallet står trygt under tak. Vi har også en rekke gode løsninger for sykkelparkering. Også her samarbeider vi med kvalitetsleverandører som tør å tenke nytt når det kommer til parkeringsløsninger.


Innendørs sykkelskur / sykkelbod

For parkeringshus, kjellere og lagerlokaler kan vi sørge for et praktisk sykkelskur innendørs. Disse kan enkelt tilpasset lokale forhold og kundens ønsker og behov. Vi sørger naturligvis for at ditt sykkelskur blir montert på korrekt og trygg måte.


Dersom du ønsker å bestille et sykkelskur eller en sykkelbod eller høre mer informasjon om våre produkter, er det bare å ta kontakt med oss.