Utegrill som blir stående

Mange steder skulle man ønske det sto en utegrill som alle kunne benytte seg av. På denne måten blir det enklere og mer miljøvennlig å grille i parker og bakgårder i Oslo, Buskerud og Akershus. En utegrill fra Norsk Forankring holder meget høy kvalitet, og man bestemmer selv om den skal forankres eller om man vil ha en mer fleksibel utegrill.


Vi har hovedsaklig to typer utegrill som vi tilbyr våre kunder. Den ene heter Miljøgrillen og i denne kan man enkelt plassere engangsgriller og deponere disse etter bruk. Dette er en veldig miljøvennlig og praktisk utegrill som er meget populær på grunn av at det er problemfritt å fjerne avfall. Dette er en utegrill som ble godkjent av brannvesenet i 2005.


Vår andre utegrill heter Grill Chilli, og denne er robust og kraftig. Denne grillen kan også forankres slik at den står fast. I tillegg til utegrill har vi en rekke andre produkter som vil gjøre uteområder som parker og bakgårder hyggeligere.


Utegrill, avfall og sikkerhet

Fordelen med vår utegrill, og da spesielt Miljøgrillen, er at man slipper forsøpling av engangsgriller ved siden av avfallsbøtter og lignende. Norsk Forankring AS ønsker å bidra til at nordmenn får et bedre forhold til sine uteområder og tar godt vare på disse.


Ønsker du å bestille en utegrill i Oslo, Akershus eller Buskerud, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Norsk Forankring.